Передплата 2024 ВЗ

Футбольна команда ПАТ «Львівгаз» — чемпіони Всеукраїнського турніру з міні-футболу

  • 21.05.2018, 17:45
  • 944

Львівські газовики-футболісти вибороли чергову перемогу. У Другому Всеукраїнському чемпіонаті з міні-футболу серед команд працівників газових компаній РГК команда «Львівгазу» здобула кубок першості.

Турнір відбувався у два етапи. Спочатку 20 команд працівників газових компаній та «РГК Трейдинг» були розділені на три групові зони: Центральну, Західну та Східну. А вже до фіналу, котрий відбувався в Івано-Франківську 16−18 травня, вийшли переможці регіональних турнірів, котрі й змагались за кубок Всеукраїнського чемпіонату.

«Ми зіграли у фіналі чотири гри із командами „Миколаївгазу“, „Чернігівгазу“,"Дінпропетровсьгазу» та «Харківгазу» із рахунками 4:0, 7:0, 2:2 та 4:0 відповідно, на користь наших футболістів. За перше місце змагались вже з «Івано-Франківськгазом», виборовши перемогу в господарів поля із рахунком 2:0. Насправді усі молодці, дякуємо колегам за зустріч і спілкування. Адже окрім футбольних матчів, це ще й можливість зустрітись із товаришами з різних областей", — каже тренер футбольної команди ПАТ «Львівгаз» Юрій Цибик.

Відтак, першість здобула команда «Львівгазу», срібні призери — ПАТ"Івано-Франківськгаз", а бронзу виборола команда «Харківгазу».

Окрім того, особисту нагороду за результатами змагань отримав футболіст (граючий тренер) команди «Львівгазу» Юрій Цибик. Його визнано кращим гравцем турніру.

Інфомаційна довідка:

ПАТ «Львівгаз» — компанія, яка займається розподілом природного газу через розподільчі газопроводи на території Львівської області. Це найстаріше вітчизняне підприємство у своїй галузі, а також одне з найбільших за рівнем газифікації. Щороку компанія транспортує приблизно 1,5 мільярдів кубометрів природного газу до споживачів Львівщини. Природний газ потрапляє до споживачів Львівщини через розподільчі мережі ПАТ «Львівгаз». Загальна довжина розподільних газопроводів в області становить 24 712,284 км, з яких розподільні 16 638,736 км, та газопроводи-вводи 8 073,548 км. Регулювання тиску газу здійснюється за допомогою 4 267 газорегуляторних пунктів та 72 781 будинкових регуляторів.

Схожі новини