Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Динамо» дізналося потенційних суперників по Лізі чемпіонів

  • 21.05.2018, 15:55
  • 616

Визначилися вірогідні суперники київського «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів 2018/19

Про це повідомляє Еспресо.

«Динамо» стартує з третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому буде серед сіяних команд. Потенційних суперників повинно було бути чотири, але залишилося три, оскільки до списку несіяних потрапив представник московський «Спартак», який, як і решта російських клубів, не може зустрічатися у єврокубках з українськими командами.

Відтак, у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів «Динамо» може зіграти з «Фенербахче» (Туреччина), «Стандардом» (Бельгія), або «Славією» чи «Яблонцем» (Чехія).

Чемпіонат Чехії ще не завершився, у турнірі триває боротьба за другу позицію, володар якої й стане потенційним суперником «Динамо» у кваліфікації ЛЧ.

Перед заключним туром «Славія» випереджає «Яблонець» на 3 бали і має кращу різницю забитих та пропущених м'ячів, яка є першим критерієм при рівній кількості очок. Кваліфікуватися до Ліги чемпіонів «Славії» завадить лише поразка у останньому турі від «Тепліце» та перемога «Яблонця» над «Словацько». При цьому, «Яблонець» повинен виграти з якомога більшим рахунком, аби компенсувати різницю у вісім м'ячів у таблиці забитих і пропущених голів.

Схожі новини