Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Як стати принцесою: топ-6 найбажаніших холостяків світу після весілля Гаррі і Меган Маркл

  • 20.05.2018, 11:11
  • 2 395

У світі ще налічується кілька десятків вільних спадкоємців королівських династій.

Багаті та холості королі та принци залишаються об’єктами потаємних мрій багатьох дівчат і жінок. Ці аристократи цікавляться перегонами, кінним спортом, стрільбою, а кадри з їхнього життя іноді нагадують казку, повідомляє ТСН.

19-річний Костянтин-Алексіос — принц Греції, але де-юре законний принц Данії.

На його батьківщині монарша родина втратила владу понад 40 років тому, однак грецький титул визнають інші королівства. Грек живе із батьками у Лондоні, з ними дружить Єлизавета І І, а її онук принц Вільям — хрещений батько Костянтина. Близькі звуть принца просто Тіно, і саме йому західна преса пророкує популярність Гаррі. Блондин з блакитними очима малює картини, любить музику і молодіжні тусовки.

Та поки що за рейтингом популярності грека випереджає принц Брунею — 26-річний Абдул Матін.

Це найзавидніший і найбагатший коронований холостяк. Статки його батька-султана оцінюють у понад 20 млрд доларів. Себе ж принц заможним не називає — каже, що він милий і смішний. Обожнює бокс, футбол, подорожі, володіє англійською, французькою, італійською та арабською мовами. І вже знає, якою має бути його наречена. «Дівчина просто має бути справжньою. Простота — це те, що справді може мене захопити», — каже він.

Романтик з таємним серцем і мрія дівчат — так називають принца емірату Дубай і порівнюють з казковим героєм Алладіном. Його справжнє ім’я Хамдан ібн Мохаммед Аль Мактум, і він прямий спадкоємець дубайського трону.

Хамдан має європейську освіту, цінує східні традиції і, кажуть, змалку заручений. За законами ісламу може мати до 4-х дружин, але одружуватися не поспішає. Принц веде сторінку в Instagram з рекордною кількістю підписників — понад 6 млн. Захоплюється полюванням, верблюдами і перегонами, а ще під псевдонімом пише вірші про кохання і сім’ю.

Принц з димломатичним хистом — перший у черзі на трон королівства Йорданії. 23-річний Хусейн ібн Абдалла — стильний, зухвалий, любить мотоцикли, знає іврит, англійську і французьку мови.

Він став наймолодшим, хто виступив на раді безпеки ООН, а в цій промові закликав молодь боротися з тероризмом. Вражає і його мати, потенційна свекруха — королева Ранія відома на увесь світ красою і смаком.

Без трону, але принцем все одно є італієць Лоренцо Боргезе — йому 45 і він родич Наполеона.

Чоловік живе в Нью-Йорку, королівських статків не має, заробляє сам — має власну лінію косметики для тварин і часто позує зі своїми модницями. Наречену шукає серед простого люду, а в американському телешоу «Холостяк» її не знайшов.

У невеличкому баварському містечку Рогенсбург у родовому замку мешкає 35-річний нащадок княжого роду Альберт Фон Турн-і-Таксіс.

Після смерті батька німець успадкував близько 2 мільярдів доларів і став наймолодшим у світі мільярдером. Про нього кажуть, що це великий жартівник і знаний автогонщик. Альберт полюбляє ще й світські заходи, і, подейкують, не пропускає жодного пивного Октоберфесту в Мюнхені. Тож, принци бувають і досяжні.

Схожі новини