Передплата 2024 «Добрий господар»

Нащадок короля Англії Едуарда ІІІ: що відомо про наречену принца Гаррі Меган Маркл

  • 19.05.2018, 12:28
  • 866

Вже сьогодні, 19 травня британський принц Гаррі та американська акторка Меган Маркл стануть подружжям.

Що відомо про майбутню дружину принца, яка незабаром стане частиною королівської родини, розповідає телеканал Прямий.

Меган Маркл народилася 4 серпня 1981 року в Лос-Анджелесі (Каліфорнія, США). Вона на три роки старша від принца Гаррі.

Ї батько — режисер з голландським та ірландським корінням. А мама — афроамериканка, яка працює психотерапевтом та викладачем йоги.

Відомо, що Маркл уже була одружена. Тоді її обранцем був маловідомий кінорежисер та продюсер Тревор Енгельсон.

Однак їх шлюб тривав лише два роки. Меган отримала роль у «Форс-мажорах» це і суттєво вплинуло на стосунки з чоловіком, зокрема, пара не витримала випробування відстанню.

Маркл закінчила Північно-Західний університет за спеціальністю «Театр і міжнародні відносини». Деякий час Меган працювала в американському посольстві в Буенос-Айресі.

Всесвітньо відомий дослідник Гері Бойд Робертс, старший почесний дослідник з наукової роботи в Історичному генеалогічному суспільстві Нової Англії (NEHGS), разом зі співробітниками показав, що майбутня американська королівська наречена в Англії по батьківській лінії є нащадком короля Едуарда III, середньовічного монарха Англії, який помер в 1377 році.

У 2016 році Меган відмовилася від фінансової підтримки колишнього чоловіка, щоб у Кенсингтонському палаці підтвердили її стосунки з принцом Гаррі.

Після офіційного оголошення про заручини рік потому їй довелося заявити про відхід зі сцени, відійти від ведення блогу і зав'язати із соцмережами.

Крім того, до весілля Маркл мала прийняти британське підданство і змінити віру.

Також, швидше за все, їй доведеться відмовитися від попередньої благодійної діяльності та робити подібне, але вже від імені королівської сім'ї.

Схожі новини