Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Як схуднути до літа за 14 днів: зірковий тренер дала поради

  • 18.05.2018, 17:10
  • 1 573

Українська телеведуча і зірковий тренер Аніта Луценко розповіла, як можна схуднути до літа всього за пару тижнів.

Так, Аніта зазначила, що для того, щоб привести свою фігуру в порядок, варто дотримуватися кількох рекомендацій, пише OBOZREVATEL.

Свої поради Луценко надала в рамках спортивного флеш-мобу «14 днів до літа» і опублікувала їх на своїй сторінці в Instagram.

Серед основних правил, яких радить дотримуватися тренер, традиційно основне місце займає харчування. Також вона більш детально розповіла про дозволену кількість деяких продуктів харчування.

Правила схуднення від Аніти Луценко виглядають наступним чином:

1. Необхідне 3-разове обов'язкове харчування. Також можливі перекушування одним фруктом або йогуртом, але в проміжках між їжею нічого не їмо.

2. Самим ситим прийомом їжі повинен бути обід, найлегшим — традиційно вечеря.

3. Вага кожної порції не повинна перевищувати 350 г.

4. Відмовтеся від: алкоголю, хліба, кави з молоком (без молока можна), всього солодкого (можна 1 ч.л. меду в день), всього смаженого і жирного, будь-яких цукрозамінників та звичайно ж самого цукру.

5. Серед продуктів, яким потрібно віддати перевагу — овочі і зелень, фрукти (не більше 2 шт. в день до 16:00), кисломолочні продукти (йогурт без добавок — не більше 200 мл, кефір — не більше 200 мл, сир, сир не більше 40 г в день). Також можна їсти ягоди, рибу, нежирне м'ясо, яйця, каші (гречану, вівсяну, булгур, киноа, рис басматі, кукурудзяну і пшоно), горіхи (не більше 6 шт. на день).

6. Останній прийом їжі повинен закінчуватися до 20:00.

Крім цього, Аніта Луценко порадила своїм підписникам не нехтувати спортивними вправами, і якщо активно займатися часу немає — можна просто багато ходити (від 10 тисяч кроків в день мінімум).

Схожі новини