Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Родичі футболістів «Реалу» відмовляються їхати в Київ на фінал Ліги чемпіонів

  • 18.05.2018, 14:40
  • 659

Родичі та друзі футболістів та співробітників «Реалу» відмовляються від поїздки на фінал Ліги чемпіонів через дорожнечу.

Про це повідомляє Еспресо.

Деякі футболісти «Реалу» повернули квитки, які їм виділив клуб для родичів та друзів. Цього разу мадридці надали гравцям та співробітникам клубу 800 квитків, але частина з них виявилася зайвою.

Водночас, зазначається, що на попередні фінали Ліги чемпіонів за участю «Реалу» у Лісабоні, Мілані та Кардіффі, у клубі розгорталися суперечки за квитки. У випадку з португальською столицею попит втричі перевершував пропозицію.

Крім цього, відмовляються від квитків і прості вболівальники, які отримали право на їх придбання після комп'ютерного жеребкування серед тих, хто подав заявку — «Реал» та «Ліверпуль» мають квоти по 17 тис. Наразі у Мадриді квитки пропонують тим, хто перебував у черзі очікування.

Фани «Реалу» відмовляються їхати до Києва через велику вартість авіаквитків та тривалий переліт. Найдешевший квиток на літак до України коштує близько 800 євро, найчастіше діставатися доводиться з пересадками, що забирає майже добу часу.

Також іспанці вражені київськими цінами на готелі, які подекуди злетіли у 100 разів та бідкаються, що помешкання дешевшого за 700 євро за добу у день матчу не знайти.

Іспанське видання Marca робить висновок, що київський фінал Ліги чемпіонів може виявитися першим у історії турніру, який не збере аншлагу.

Схожі новини