Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові відновили подачу гарячої води до 1024 споживачів

  • 18.05.2018, 11:25
  • 548

ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновлює подачу гарячої води після гідравлічних випробувань. Станом сьогодні на ранок гарячу воду отримують 1024 споживачі підприємства.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», вчора було запущено в роботу ТЕЦ-1 і відновлено подачу гарячої води до 409 будинків у Сихівському районі та 218 будинків у Франківському. Станом сьогодні на ранок гарячу воду отримує 1024 споживачі ЛМКП «Львівтеплоенерго»: весь Галицький район — це 11 споживачів; весь Личаківський — 113 споживачів; весь Шевченківський район — 267 споживачів; 218 споживачів у Франківському районі та 409 споживачів у Сихівському районі. Без гарячої води 27 будинків у Сихівському районі і 57 споживачів у Франківському.

«Ми подаємо гарячу воду до усіх споживачів Галицького, Личаківського і Шевченківського районів. Вчора було запущено в роботу ТЕЦ-1 і відновлено подачу гарячої води до 94% наших споживачів у Сихівському районі і майже 90% споживачів у Франківському районі. Роботи з відновлення триватимуть сьогодні і до решти будинків, які залишаються, гарячу воду буде відновлено в найближчий час», — розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Як наголошують тепловики, відповідно до плану-графіку відновлення подачі гарячої води після гідравлічних випробувань, процес відновлення мав розпочатися з 20 травня.

Нагадаємо, з 23 квітня розпочалися гідравлічні випробування теплових мереж, які знаходяться на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго», а з 10 травня гідравлічні випробування відбуваються на теплових мережах ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

Гідравлічні випробовування проводяться щорічно, після завершення опалювального сезону, згідно з пунктами «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України № 71 від 14.02.2007р, та пунктом VI «Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду» затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України N 620/378 від 10.12.2008. Під час гідравлічних випробувань тепловики Львова перевіряють технічний стан 470 км трубопроводів теплових мереж — це 293 км теплових мереж (з них 164 км магістральні мережі), які є на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» та 179 км тепломереж, які є на балансі ЛКП «Залізничнетеплоенерго». Також під час гідравлічних випробувань проводиться ремонт основного і допоміжного обладнання на найбільших об’єктах теплопостачання міста — ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна». Ці роботи можна виконати лише при повній зупинці роботи ТЕЦ, тобто в час «нульової зупинки», яка відбувається саме під час гідравлічних випробувань. Тому на час гідравліки зупиняється подача гарячої води.

Схожі новини