Передплата 2024 ВЗ

ДПСУ заборонила в’їзд до України відомій російській співачці

  • 14.05.2018, 14:33
  • 950

Слободян також заявив, що загалом впродовж 2017−2018 років прикордонники не пропустили та заборонили в’їзд до України вже 117 артистам і іншим публічним діячам з РФ.

Державна прикордонна служба України в понеділок, 14 квітня, заборонила російській співачці Свєтланє Сургановой в'їзд до України терміном на три роки. Про це повідомив помічник голови ДПСУ Олег Слободян.

«Сьогодні вночі в ППр „Жуляни“ прикордонники не пропустили до України ще одну артистку з РФ. І знову причиною відмови стали відвідини окупованого Криму через тимчасово закриті пункти пропуску», — йдеться в повідомленні.

За словами Слободяна, Сурганова прилетіла рейсом з Мінська.

«Під час оформлення пасажирів рейсу, що прибув з Мінська, була виявлена громадянка Р Ф Світлана Сурганова („Сурганова и оркестр“). В ході бесіди з громадянкою встановлено, що у травні 2016 року вона дійсно відвідувала ТОТ А Р Крим авіарейсом з Петербурга до Сімферополя та за 2 дні повернулася до Росії. До України Світлана прилетіла з приватною метою, але законодавство про тимчасово окуповані території не передбачає виключень», — наголосив він.

Слободян також заявив, що загалом впродовж 2017−2018 років прикордонники не пропустили та заборонили в'їзд до України вже 117 артистам і іншим публічним діячам з РФ, які порушували вітчизняне законодавство щодо відвідин окупованого Криму.

Схожі новини