Передплата 2024 «Добрий господар»

У ДТП поблизу Великих Мостів на Львівщині загинули двоє людей

  • 14.05.2018, 11:37
  • 829

Один із водіїв перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Дорожньо-транспортна пригода у неділю, 13 травня, о 22:40 на трасі Жовква — Червоноград. Поблизу смт. Великі Мости, Сокальського району, відбулося зіткнення між автомобілями ГАЗель та Skoda. Внаслідок ДТП загинули водій та пасажир автомобіля Skoda. Водій ГАЗелі та ще один пасажир Skoda — госпіталізовані.

Від отриманих травм на місці події загинули водій та пасажир автомобіля Skoda. Двоє загиблих — 26-річні жителі с. Куличків, Сокальського району. Водій автомобіля ГАЗель, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, доставлений в приймальне відділення Жовківської лікарні. У нього медики діагностували забій грудної клітки, різану рану підборіддя.

«Водій ГАЗелі, 42-річний мешканець Львова, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його затримано за ст. 208. Відкрито провадження за ч. 3 ст. 286 — порушення правил ПДР. Він перебуває у лікарні під охороною», — повідомила ZAXID.NET речниця Головного управління Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Ще один пасажир автомобіля Skoda із забоєм грудної клітки госпіталізований у реанімаційне відділення Жовківської лікарні.

Причини події встановлюються.

Схожі новини