Передплата 2024 «Добрий господар»

Українська дитяча футбольна команда потрапила у важку ДТП в Білорусі

  • 13.05.2018, 16:39
  • 572

Одна дитина загинула, шестеро перебувають у важкому стані в лікарні.

У Кам'янецькому районі Брестської області Білорусі діти з української футбольної команди потрапили в ДТП. Одна дитина загинула, ще шестеро отримали важкі травми. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я Білорусі.

Аварія сталася 13 травня близько 7-ї години на 54 км автодороги Р-98 «Кам'янець-Шерешево-Свислочь», поблизу села Мартинюки.

За попередніми даними, в аварії постраждали діти з української футбольної команди. Одна дитина загинула, ще шестеро хлопців із важкими травмами були доставлені до Кам'янецької центральної районної лікарні, йдеться в повідомленні.

У всіх постраждалих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Одна дитина перебуває у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів.

Міністр охорони здоров'я Білорусі Валерій Малашко взяв ситуацію під особистий контроль. «Найкращі лікарі Білорусі та всі необхідні матеріально-технічні ресурси задіяні для надання допомоги постраждалим в аварії дітям», — сказав він.

Повідомляється, що з Бреста і Мінська прибули бригади медиків. «Сьогодні частина постраждалих дітей буде переведена до Брестської обласної лікарні», — повідомили в МОЗ Білорусі.

Як пише агенція БЕЛТА з посиланням на УДАІ Брестського облвиконкому, мікроавтобус із дітьми зіткнувся з навантажувачем.

«За попередньою інформацією, водій за кермом буса Reno вчинив в попутне зіткнення з навантажувачем „Амкодор“ під керуванням місцевого жителя. В результаті зіткнення загинула дитина-пасажир 2005 року народження, громадянин України, який перебував на передньому пасажирському сидінні. На місці події працюють співробітники ДАІ і слідчо-оперативна група», — поінформували в білоруській ДАІ.

Схожі новини