Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Лікар Ф К «Верес» розповів про стан футболістів після масового отруєння

  • 13.05.2018, 16:19
  • 560

Наразі у клубі вирішують, як повернути гравців до Харкова на запланований матч.

Лікар «Вересу» Олександр Віркун заявив, що ймовірною причиною масового отруєння гравців клубу стала неякісні харчі, які футболісти їли дорогою на матч до Харкова. Про це пише Tribuna.com.

«Це сталося вночі, коли приїхали до Харкова. Відразу стало погано трьом людям, потім ще трьом, а трохи пізніше злягли ще троє. Зараз ми тільки приїхали до Львова і повернулися з лікарні, де здавали аналізи. Інфекціоніст оглянув хлопців, дав висновок. Найгірше справи йдуть у Пепе і Куліша», — заявив лікар.

«Причина отруєння? Важко сказати. Вважаю, це неякісна їжа, яку вони їли на заправках дорогою до Харкова. Плюс довга дорога на автобусі теж позначилася, — додав він.

Віркун заявив, що як тільки команда повернулася до Львова, вони звернулися по допомогу до лікарів у військовому госпіталі.

«Інфекціоніст оглянув, зробили аналізи. Що вони покажуть — важко сказати… У деяких досі дискомфорт в шлунку, діарея і слабкість. Може хтось не їв фаст-фуди на заправках, той і відчуває себе ще більш-менш. Але по гарячих слідах складно робити якісь висновки, будемо чекати на результати аналізів», — сказав Віркун.

Зазначається, що з Харкова команда повернулася на базу у Винниках о 5-й годині ранку 13 травня.

Нині клуб робить все можливе, щоб повернути команду до Харкова і зіграти матч. Команда може повернутися на матч літаком.

За інформацією Tribuna.com, деякі гравці команди самі висловили бажання повернутися на матч.

Схожі новини