Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Прикордонники Р Ф затримали в Азовському морі катер з українськими рибалками

  • 12.05.2018, 08:39
  • 558

Двоє рибалок з Бердянська (Запорізька область), які зникли в Азовському морі 10 травня, імовірно затримані прикордонниками Російської Федерації і знаходяться в м. Єйськ Краснодарського краю.

Про це агентству «Інтерфакс-Україна» повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Запорізькій області.

Як зазначається, 11 травня о 18:26 до чергової частини Бердянського відділу Нацполіції зателефонувала дружина одного з двох рибалок, які 10 травня вийшли в Азовське море на катері і не повернулися. Жінка повідомила поліції, що отримала дзвінок від прикордонної служби Російської Федерації про затримання її чоловіка та його товариша, і що зараз вони знаходяться в м. Єйськ Краснодарського краю РФ.

Рятувальники ДСНС Запорізькій області припинили пошукову операцію.

11 травня в акваторії Бердянська (Запорізька обл.) рятувальники почали пошукову операцію двох місцевих рибалок, які більше доби тому вийшли на катері в Азовське море і не повернулися.

За словами рятувальників, згідно інформації, що надійшла від місцевого населення, 10 травня о 5:30 ранку двоє рибалок вийшли в Азовське море на катері «Амур» з території бази відпочинку «Іскра», розташованого на Бердянській косі, проте через добу додому не повернулися.

Схожі новини