Передплата 2024 «Добрий господар»

Сина народного депутата Ігоря Попова засудили до п’яти років умовно за розбій

  • 11.05.2018, 11:58
  • 526

Підліток з товаришем, погрожуючи пістолетом, вкрали у продуктовій крамниці гроші з каси.

У Києві Оболонський районний суд засудив до умовного покарання сина народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Попова — Богдана Попова та його приятеля Владислава Чобана. Восени 2017 року школярі брали участь у пограбуванні магазину «Святковий» у столиці.

Як пише «Страна.ua», рішення у справі 10 травня було ухвалене колегією суддів на чолі з головуючим Владиславом Дев'ятком.

Присуд винесли, врахувавши щире каяття обвинувачених та їхній вік. На умовному покаранні для зловмисників наполягали представники державного обвинувачення у справі, постраждалі від грабежу також не висували претензій щодо запропонованої міри покарання.

«З урахуванням всіх цих фактів суд дійшов висновку про доцільність покарання у вигляді позбавлення волі на п’ять років з випробувальним терміном на два роки», — повідомила прес-секретар Оболонського суду Інна Свинаренко.

Нагадаємо, 26 листопада 2017 року двоє підлітків у балаклавах скоїли розбійний напад на продуктовий магазин «Святковий», після чого одного зі злочинців було затримано.

Схожі новини