Передплата 2024 «Добрий господар»

Віталій Козловський заявив, що на концерті в Москві «просував українську ідею»

  • 11.05.2018, 11:39
  • 558

Львівський співак Віталій Козловський заявив, що метою його виступу на святковому безкоштовному концерті 9 травня в одному із районів Москви було «просування української ідеї».

Таким чином Козловський відреагував на різку критику у ЗМІ і соцмережах після того, як стало відомо про його виступ у Москві.

«Я не заперечую своєї участі у концерті в Москві, присвяченому Дню Перемоги! Я вшанував ветеранів там, де мене хотіли почути та з іншої нагоди цього виступу я б собі не дозволив… І коли під час концерту отримав записку „Украина, мы тебя любим! Пусть всегда будет мир!“, я зрозумів, що зробив все правильно», — зокрема, написав він у розлогому поясненні своєї позиції у Facebook.

Віталій Козловський наголосив, що він пишається званням заслуженого артиста України, а метою його виступу було «просувати українську ідею і нашу правду простим людям».

В чому саме полягало «просування української ідеї» Козловський не пояснив. Повного запису його 45-хвилинного виступу у Москві знайти не вдалося.

Нагадаємо, Віталій Козловський виступив на концерті до Дня перемоги у Москві 9 травня. Фотографії з концерту за участі українського співака оприлюднили користувачі соцмереж. Раніше співак заявляв, що йому пропонували виступати у Росії, проте він не погоджувався на такі пропозиції, оскільки вважав, що «зараз не на часі» (станом на жовтень 2017 року).

Схожі новини