Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Італії чоловік жорстоко вбив свою дружину-українку й застрелився

  • 09.05.2018, 19:43
  • 1 317

8 травня в місті Мелфі провінції Поненца (Італія) 33-річний Антоніо Жирарді після 7 місяців шлюбу застрелив свою дружину, дівчину з Дніпра Марину Новожилову.

Чоловік повернувся з роботи і вистрілив дружині з табельної зброї прямо в серце, повідомляє УНІАН.

Через деякий час Жирарді наклав на себе руки. Рідні та близькі убитої Марини Новожилової, зараз збирають кошти на кремацію дівчини.

«Вчора вранці сталася трагедія. Чоловік Марини — Антоніо Жирарді, на ґрунті ревнощів вбив її, а потім і себе. Антоніо працював охоронцем. Він вистрілив Марині у серце з табельної зброї. Антоніо повинен був здати нічну зміну і прийти додому до 6:00. Але він пішов зі зміни раніше, що пізніше змусило колег вирушити на пошуки Антоніо», — розповіла сестра Марини Новожилової Олена Яновська, яка разом зі своїм чоловіком і сином гостювали у молодої сім'ї в Італії.

Вбивство сталося в родинному домі, в самому центрі міста. Про подію до поліції повідомив сусід, який близько 7:30 ранку почув постріли з будинку, де пізніше були виявлені тіла. Тіла виявив чоловік сестри Марини Новожилової. Пара одружилася 23 жовтня 2017 року. Наразі мотив невідомий — слідчі розглядають всі можливі версії. За попередніми даними, пара перебувала в процесі розлучення, а Антоніо Жирарді не хотів розривати шлюб.

Схожі новини