Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові відзначення Дня перемоги над нацизмом відбулося без грубих порушень правопорядку

  • 09.05.2018, 16:28
  • 596

Сьогодні, 9 травня, у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні правоохоронці забезпечували охорону правопорядку під час покладання квітів до військових меморіалів на Пагорбі Слави та Марсовому полі у Львові.

Для забезпечення публічного порядку у Львові та області 9 травня збільшено кількість патрулів, слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюють вибухотехніки та кінологи — щоб швидко реагувати на виявлення небезпечних та підозрілих предметів.

Окрім того, у місцях проведення заходів працюють групи превентивної комунікації, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Близько 10.00 на Марсове поле по вулиці Мечнікова у Львові прийшов літній чоловік, одягнений у футболку з забороненою символікою під сорочкою. Аби уникнути провокацій правоохоронці доставили його у відділ поліції.

«Поліція сьогодні працює у посиленому режимі і наше головне завдання — забезпечити правопорядок. Ми працюємо не лише у місцях покладання квітів і маємо достатньо сил і засобів щоб не допустити порушень публічного порядку та провокацій», — розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Грубих порушень публічного порядку під час покладання квітів не виявлено.

Схожі новини