Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Каннах відкрили Український павільйон

  • 08.05.2018, 18:14
  • 639

Українська команда привезла на Лазурове узбережжя велику кількість промоматеріалів, які ознайомлюють іноземних професіоналів з новими кінопроектами та станом розвитку національної кіноіндустрії в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

В Українському павільйоні, розташованому у Village International під номером № 102, представлена загальна інформація про учасників, стан і досягнення українського кіноринку, професійні можливості для кіновиробництва та переваги копродукції з українськими партнерами.

Національний павільйон вже відвідали Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, перший секретар з питань культури Посольства України у Франції, письменниця Ірена Карпа, а також українські та іноземні продюсери.

На плазмовому екрані в павільйоні демонструються ролики найновіших українських фільмів: трейлери готових стрічок і робочі матеріали тих, які ще перебувають у виробництві.

У рамках роботи павільйону заплановані зустрічі українських продюсерів з іноземними кіновиробниками, фестивальними відбірниками, представниками фондів та кінокомісій, дистрибуторами у сього світу.

Схожі новини