Передплата 2024 «Добрий господар»

Конкурс «Фарби для ремонту школи»

  • 08.05.2018, 15:37
  • 777

Компанія «Снєжка-Україна» оголосила конкурс «Фарби для ремонту школи» серед загальноосвітніх шкіл Яворівського району Львівської області.

Для участі у конкурсі керівники навчальних закладів мали ознайомитися з Правилами конкурсу та заповнити Реєстраційну заявку і надіслати Організатору заходу.

Таким чином, виявили бажання взяти участь у конкурсі «Фарби для ремонту школи» 19 шкіл Яворівського району, згідно із заповненими і надісланими Реєстраційними заявками:

1. Бунівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів імені Юрія Липи

2. Великопільський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ст. — ДНЗ»

3. Верблянський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. — ДНЗ»

4. Вороблячинська загальноосвітня школа І-ІІ ст. імені Героя України Віталія Коцюби

5. Завадівська загальноосвітня школа І-ІІ ст.

6. Залузька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

7. Калинівська загальноосвітня школа І-ІІ ст.

8. Котівська загальноосвітня школа І-ІІ ст. імені Михайла Логина

9. Наконечнянська загальноосвітня школа І-ІІ ст. імені Героя України Романа Сеника

10. Немирівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.

11. Новояворівський НВК «Загальноосвітня школа ІІ ст. — ліцей»

12. Порічанський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ст. — ДНЗ»

13. Рогізненський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - ДНЗ»

14. Свидницький НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ст. — ДНЗ»

15. Середкевицький НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. — ДНЗ»

16. Староярська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів імені Героя України Романа Варениці

17. Чернилявська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. імені Теодора Перуна

18. Яворівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2

19. Яворівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. ім. Тараса Шевченка № 3

У рамках конкурсу «Фарби для ремонту школи» перелічені школи зможуть здобути привабливі нагороди, зокрема, сертифікати на отримання лакофарбових матеріалів Групи компаній «Sniezka». За перше місце школа-переможець виграє сертифікат на отримання лакофарбових матеріалів на суму 5000 грн, за друге місце — 3000 грн і третє — 2000 грн.

Конкурс триватиме з 15 травня по 15 липня 2018 р.

У період з 15 травня по 15 липня 2018 року школи-учасники конкурсу здобуватимуть голоси клієнтів Фірмового Салону «Sniezka», що розташований у м. Яворів, вул. Привокзальна, 1а. Кожен покупець, який придбає у Фірмовому Салоні «Sniezka» продукти ТМ Sniezka, VIDARON, FOVEO TECH, отримає наклейку, що вважатиметься його голосом на підтримку вибраної школи. Один покупець зможе отримати найбільше 7 наклейок за одну покупку. Згідно із Правилами конкурсу «Фарби для ремонту школи» кількість наклейок залежатиме від суми покупки. На одну наклейку припадає один голос. Споживач, який здійснив покупку і отримав наклейку (наклейки), самостійно вибирає із переліку лише одну школу-учасницю і голосує за неї, власноручно приклеюючи її (їх) на Таблиці для голосування. Таким чином, відвідувачі зможуть підтримати улюблену школу. Варто додати, що кожна школа, яка є учасником конкурсу, має своє відведене поле для голосування. Продавці-консультанти Фірмового салону на підставі виданих чеків видаватимуть наклейки та контролюватимуть їх приклеювання на Таблиці.

Для прозорості перебігу конкурсу у Фірмовому салоні «Sniezka» таблиця для голосування буде розміщена на видному місці і усі відвідувачі зможуть стежити за проведенням конкурсу та знайомитися із попередніми результатами голосування.

Після закінчення конкурсу Організатор підрахує кількість голосів покупців і за результатами голосування будуть визначені три переможці. Ними стануть школи, які наберуть найбільшу кількість голосів з-поміж усіх учасників конкурсу. Відповідно Організатор («Снєжка-Україна») поінформує громадськість про підсумки конкурсу у ЗМІ, на своїх офіційних інтернет-ресурсах та на офіційній сторінці Facebook компанії «Снєжка-Україна».

Три переможці конкурсу будуть нагороджені сертифікатами на отримання лакофарбових матеріалів від ТОВ «Снєжка-Україна» для ремонту, оновлення одного з шкільних приміщень.

Запрошуємо усіх відвідувачів Фірмового Салону «Sniezka» проголосувати за улюблену школу під час покупки продукції Групи компаній «Sniezka» та допомогти навчальному закладу здобути нагороду.

Схожі новини