Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Найкрасивішим чоловіком світу став українець

Актор Богдан Юсипчук — переможець конкурсу Mister Sea World 2018

29-річний український актор Богдан Юсипчук став найкрасивішим чоловіком у світі, перемігши на на конкурсі Mister Sea World 2018 у Перу. Одразу після вручення відзнаки Юсипчук написав у соцмережі: «Вам відомий вислів „Вище голови не стрибнеш“? Це неправда, людина може все. Ми — перші у світі».

Богдан Юсипчук не вперше бере участь у конкурсах краси та кастингах. 2014 року завоював титул «Містер Україна». Того ж року у Великій Британії, на міжнародному конкурсі серед чоловіків Mr World, удостоївся титулу «Містер Конгеніальність» та посів третє місце в змаганнях із екстремального спорту.

«Важливу роль у перемозі в конкурсі „Містер світу“ відіграло те, що я — актор, — свого часу розповів Богдан Юсипчук в інтерв'ю „Високому Замку“. — Показав театральний номер Чарлі Чапліна. З двохсот претендентів на титул „Містер Україна“ першість віддали мені. Потім у мене був місяць, щоб підготуватися до участі у конкурсі „Містер світу“. Мене готував чернівчанин Віктор Мігалчан — відомий спеціаліст у галузі міжнародної економіки, дипломатії, іноземних мов, бойових мистецтв і фітнесу».

Юсипчук грав у фільмах «Повернення Мухтара», «Гвардія», «Тіні незабутих предків», «На лінії життя», «Чунгул» тощо. Актор народився у Києві в сім’ї художників, дитинство провів у Косові, що на Івано-Франківщині. Закінчив школу гри на бандурі та фортепіано, займався вільною та греко-римською боротьбою, має звання кандидата в майстри спорту.

Схожі новини