Передплата 2024 ВЗ

Путін вчетверте став президентом Росії

  • 07.05.2018, 14:12
  • 514

Володимир Путін вчетверте став президентом Росії.

Його інавгурація відбулася в Андріївському залі Великого Кремлівського палацу в Москві, повідомляє Українська правда.

Путін приніс присягу на вірність Росії і звернувся з промовою до присутніх. У ній він сказав, що «особливо гостро усвідомлює відповідальність» перед кожним росіянином і Росією в цілому та перед «тисячолітньою історією і нашими пращурами».

«Вважаю своїм обов'язком і сенсом життя зробити все для Росії… Запевняю вас, метою мого життя, роботи буде, як і раніше, служіння людям, батьківщині — для мене це понад усе. Від щирого серця дякую вам за вашу згуртованість», — заявив Путін.

За його словами, Росії потрібні «прориви в усіх сферах життя».

«Шлях вперед не буває простим, це завжди складний пошук… Завдання, які мають бути, без жодного перебільшення історичні: вони будуть визначати долю вітчизни на десятиліття вперед», — наголосив Путін.

У своїй промові він зазначив, що «ми навчилися відстоювати свої інтереси, відродили гордість за батьківщину, свої цінності».

Путін додав, що «ми відкриті до діалогу … з усіма державами в інтересах миру і стабільності».

Водночас він наголосив, що обороноздатність та безпека РФ надійно забезпечені і додав, що «будемо і надалі приділяти увагу цим питанням».

18 березня, в 4-ту річницю офіційної анексії Криму Росією, в РФ пройшли вибори президента. Голосування, проведене на захопленому півострові, Україна і Захід не визнають, адже воно незаконне.

Згідно з даними ЦВК РФ за підсумками обробки 99,84% протоколів, «самовисуванець» і чинний президент Володимир Путін набрав 76,66% голосів на виборах.

ЦВК заявила про відсутність серйозних порушень під час голосування. А результат Путіна голова комісії Елла Памфілова 19 березня назвала рекордним.

Схожі новини