Передплата 2024 «Добра кухня»

У соцмережах США б’ють на сполох через «золоті курячі крильця» у 1000 доларів, які можуть спричинити крах держави

  • 07.05.2018, 10:23
  • 743

Поява у меню одного із американських ресторанів курячих крилець із золотою підливою вартістю у 1000 доларів переконала деяких користувачів Інтернет у скорому наближенні кінця США.

Про це повідомляє Голос Америки.

Про страву розповіло видання Food Insider. Відео підготовлене виданням вже переглянули майже 6 мільйонів осіб.

Співавтором рецепту виступив відомий американський піарник Джонатан Чебан, який є близьким другом зірок американського телебачення, родини Кардаш'ян. За його словами, страва створена так, щоб заохочувати людей робити селфі під час поїдання крилець. Страву він назвав піком т.з. «фуд порн».

До порції входять 50 крилець, а її головний елемент — «золота олія» та пудра 24-каратного золота. На кожну порцію витришується такої пудри на 200 доларів. До страви додається пляшка шампанського.

Численні коментатори у Twitter обурились самим фактом інсування такої страви.

«Це нагадує про сцену зі стрічки „Голодні ігри“, де багатії випивають спеціальну рідину, щоб їх знудило і вони могли звільнити місце для їжі, а всі інші у цей час голодують», — йдеться в одному з твітів.

«Частина фільму, про яку ви говорите заснована на тому, що відбувалося у Римській імперії… хороші полягають новини у тому, що така огидна демонстрація надлишків та багатства призвели до падіння Римської імперії, тож схоже, що ми на курсі до того ж!», — дратується іншний користувач соціальної мережі Twitter.

«А я собі думаю про дітей у місті Флінт у Мічигані, та як там намагаються покращити доступ до чистої питної води», — пише інший користувач.

Натомість інші звернули увагу на те, що на стопкадрі можна помітити, що крильця лишились недосмаженими. На це пожалілась і журналістка, яка разом з автором страви куштувала дороговезні наїдки.

Схожі новини