Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Організатором нападу в Києві на «кіборга» АТОвця був росіянин, — СБУ

  • 07.05.2018, 08:58
  • 621

СБУ встановила, що організатором нападу на учасника бойових дій на Донбасі, захисника Донецького аеропорту Дмитра Вербича є громадянин Росії.

Про це повідомляє прес-служба С Б України.

«Правоохоронці задокументували, що другого травня цього року група зловмисників здійснила напад на учасника АТО — захисника Донецького аеропорту, який отримав, зокрема ножове поранення. Встановлено, що більшість нападників виїхала до Харкова, де за інформацією СБУ була затримана працівниками поліції. Оперативники спецслужби задокументували, що організатором нападу на учасника АТО є громадянин Росії, який покинув територію України 4 травня та переховується у Польщі. Всі фігуранти справи встановлені та для проведення невідкладних слідчих дій будуть доставлені до Києва», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 травня у центрі Києва невідомі напали на учасника бойових дій на Донбасі, захисника Донецького аеропорту Дмитра Іващенка (Вербича). За даними поліції, напад скоїли троє хлопців та двоє дівчат, які були одягнені у маски. Вони накинулися на військового з ножем, внаслідок чого він отримав колото-різане поранення в спину.

Схожі новини