Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Закарпатті жінка продавала дівчат за 1000 гривень

  • 05.05.2018, 12:26
  • 1 450

Відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Закарпаття спільно з колегами з Хустського відділу викрили 30-річну жінку на звідництві.

Правоохоронці встановили, що 30-річна хустянка підшукала для своєї 24-річної подруги клієнта для надання інтимних послуг за гроші, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Обидві жінки отримали по 1000 гривень. Крім цього, звідниця розповіла працівникам поліції, що це вже не в перший раз вони з подругою заробляють гроші подібним чином.

На 24-річну хустянку поліція склала адмінпротокол за ст. 181−1 КУпАП, тобто заняття проституцією. Таке правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Крім цього, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 302 ККУ, тобто створення або утримання місць розпусти і звідництво. Такі дії караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років.

Схожі новини