Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бійка зі стріляниною: у Києві поранили працівника СБУ

  • 03.05.2018, 18:43
  • 596

У Києві на парковці на вул. Вишняківська, 1б о 13:35 відбулася бійка зі стріляниною, в результаті якої один чоловік отримав поранення у ногу, а ще один — травми.

Про це повідомляє політвідділ комунікації поліції Києва.

Конфлікт із невідомими виник у представників комісії, які прибули туди зробити заміри відведеної під паркомісця ділянки. У результаті двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження.

Повідомляється, що о 13:35 у чергову частину надійшла інформація, що по вул. Вишняківська відбулася бійка і було чути постріл. Встановлено, що за даною адресою знаходиться автостоянка: сюди приїхала комісія, до складу якої входять працівники державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, «Київпарктранссервісу» та оперативник спецслужби. На місці між ними та невідомими почався конфлікт. Окрім того, за словами свідків, вони чули звук, схожий на постріл. У результаті інциденту двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. Попередньо, у потерпілих забої різних частин тіла та в одного — поранення в ногу.

За інформацією нардепа Ігоря Мосійчука, поранений є працівником Служби Безпеки України. Про це Мосійчук написав у Facebook.

«Щойно о 14:30 в столиці введено план „Перехват“. У Дарницькому районі на парковці за адресою вул. Вишняківська 1б було поранено працівника СБУ. Розшукується автомобіль-позашляховик „Тойота“ або „Хюндай“ білого кольору з чорними вставками. В автомобілі можливо перебувають 4−5 осіб „кавказської зовнішності“, озброєні. За останні декілька днів це не перший злочин скоєний „кавказькими“ угрупуваннями в столиці», — завив нардеп.

У поліції поки що не називають хто саме був поранений і травмований у бійці зі стріляниною. Вказують лише, що на стоянці був присутній оперативник спецслужби.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції. Правоохоронці спілкуються зі свідками та очевидцями і з’ясовують усі обставини події.

Відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дарницького управління поліції. Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться із правовою кваліфікацією події.

Схожі новини