Передплата 2024 «Добра кухня»

З’явилося відео нападу і побиття Найєма: нападників було п’ятеро

  • 02.05.2018, 08:03
  • 675

Участь у конфлікті з нардепом Мустафою Найємом, який внаслідок сутички отримав тілесні ушкодження, брали п’ять нападників.

Про це свідчать дані відеозапису, який ввечері 1 травня оприлюднив Олександр Кузьменко у Facebook.

На відео зафіксовано момент конфлікту з 5 чоловіками, які оточили Найєма і один з них після словесної перепалки завдає йому кілька ударів в область обличчя. При цьому учасники конфлікту перебували у просторі між трьома машинами, дві з яких перекривали рух машині нардепа.

Брат нардепа Масі Найєм зазначив, що на відео — лише початок інциденту, який продовжився неподалік, з іншого боку будівлі «Арена-Сіті», що на Бесарабській площі.

Зазначимо, за фактом інциденту, який стався 30 квітня, поліція затримала трьох нападників, четвертий нападник втік.

Затримані — чоловіки 1999 та 1996 р. н, двоє з них мають громадянство РФ та перебувають на території України на підставі посвідок про тимчасове проживання, ще один — громадян України.

Усім підозрюваним у нападі на нардепа було оголошено про підозри — трьом за ст. 296 «хуліганство», ще одному — заочно, за ст. 296 та 122 «умисне тілесне пошкодження середньої тяжкості» КК.

Нардеп Мустафа Найєм заявив, що один з учасників конфлікту, який не був затриманий поліцією після конфлікту, вилетів з України до Баку.

Схожі новини