Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Житомирщині під час конфлікту в барі зарізали 21-річного студента

  • 01.05.2018, 19:39
  • 640

Тіло вбитого хлопця знайшли на городі місцевої жительки.

У Новограді-Волинському Житомирської області від отриманих під час бійки ножових поранень помер 21-річний студент. І хоч бійка сталася ще надранок неділі, 29 квітня, обласна поліція повідомила про неї лише у вівторок, 1 травня.

Тіло пораненого хлопця в своєму городі близько 6 ранку виявила 65-річна жителька райцентру. Смерть хлопця констатували медики, які прибули за викликом жінки на місце події. Вбитим виявився 21-річний житель села Гульськ, студентом одного з Житомирських університетів.

Під час першочергових заходів поліцейські встановили, що загиблий разом з товаришами вночі відпочивали неподалік у місцевому барі. Там у них близько 5 ранку виник раптовий конфлікт з іншою групою чоловіків. У процесі з'ясування відносин, які швидко переросли в бійку, один з незнайомців і завдав хлопцеві смертельну травму.

«Серйозність ситуації в розпалі емоцій ніхто не зрозумів і одні продовжували переслідувати інших. Очевидно, хлопець, тікаючи, і опинився у дворі пенсіонерки, де від отриманих поранень помер», — йдеться у повідомленні.

Всіх учасників інциденту поліцейські встановили в той же день. Підозрюваного в нанесенні смертельної травми, чоловіка 1995 року народження, затримали. За скоєння вбивства йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення.

Досудове розслідування проводиться по п. 7 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За позбавлення життя людини з хуліганських мотивів хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді ув'язнення на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Схожі новини