Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тіна Тернер не спілкується зі своїми дітьми

Співачка поставила хрест на своєму минулому

Відома співачка Тіна Тернер не підтримує контактів зі своїми дітьми. «Моя мама живе власним життям, — зізнався один із синів артистки в недавньому інтерв’ю для Daily Mail. — Вона має нового чоловіка і живе з ним у Європі. Вона не бажає мати нічого спільного з минулим».

Тіна Тернер упродовж 16 років була одружена з Айком Тернером. Пара виховала чотирьох синів — Айка-молодшого та Майкла (діти від першого шлюбу Айка-старшого), сина Тіни від першого шлюбу Раймонда Крейга, і їх спільного сина Ронні.

Саме Айк-молодший вирішив розповісти Daily Mail історію своєї родини. За його словами, 73-літня співачка повністю ізолювала себе від минулого і, що дуже дивно, не підтримує зв’язків з дітьми. «Тіна виховувала мене з двох років. Вона — єдина мати, яку я знаю», — заявив Айк. Він додав, що з 2000 року не мав з нею спікування, і не думає, що хтось з інших братів розмовляв з Тіною.

Daily Mail розповіла, що Тіна Тернер живе у Швейцарії з 1994 року разом з німецьким музичним продюсером. Пара побралася п’ять рокыв тому.

-Мої брати дають собі раду, — розповів Айк Тернер-молодший. — Вони отримують гроші з фільового фонду. Однак старший брат, Майкл, має проблеми зі здоров’ям і перебуває у медичному центрі в Каліфорнії. «Мама ніколи не відвідувала його. Вона тільки надсилає йому гроші», — каже Айк.

Схожі новини