Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Президентом України може стати цілком випадкова людина», — Портников

  • 29.04.2018, 19:39
  • 912

На думку громадського діяча, публіциста та телеведучого Віталія Портникова на президентських виборах 2019 року здатна перемогти «випадкова людина»

Про це він заявив, коментуючи в ефірі Еспресо. TV останні президентські рейтинги.

«Президентом України може стати цілком випадкова людина. Так, це правда. але вона все одно має оперувати тими гаслами, які будуть зрозумілі населенню: треба, щоб закінчилася війна, і не на користь Росії, і треба, щоб покращилося життя, і треба щоб Україна стала сильною і незалежною», — зазначив Портников.

Як вважає журналіст, це пов'язано з тим, що в українських виборців надто коротка пам'ять, яка інколи вимірюється навіть не місцями, а тижнями, тому вирішальними для результатів голосування як у першому, так і в другому турі виборів глави держави можуть виявитися останні події у переддень голосування.

При цьому він наголосив, повернення до України колишніх впливових «регіоналів» й, тим більше, їхній реванш на виборах є неможливим доти, доки не відновлено державний суверенітет у Криму та на Донбасі.

" …Доки у нас не будуть звільнені території й найголовніше — доки до виборчого процесу не долучаться ці мільйони людей, які знаходяться на окупованих територіях. Йдеться про традиційний електорат партії — я маю на увазі не Партію регіонів, а партію дружби з Росією. Для того щоб у цих людей був якийсь реванш, Росія має повернути Україні Крим і Донбас, тобто спочатку Крим і Донбас, а потім Азаров з Януковичем", — додав Портников.

Схожі новини