Передплата 2024 ВЗ

Агентство Fitch оновило рейтинги України

  • 28.04.2018, 15:18
  • 588

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгострокові суверенні рейтинги дефолту емітента (РДЕ) України в іноземній і місцевій валюті на рівні B- з прогнозом рейтингів «стабільний».

Про це повідомляється на сайті агентства.

Короткострокові РДЕ в іноземній і місцевій валюті підтверджені на рівні B, «стелю» (ризик обмеження переказу іноземної валюти за кордон і конвертованості валюти урядом рейтингованих країни) підтверджено на рівні B-.

Рейтинг довгострокових випусків пріоритетних незабезпечених облігацій України підтверджений на рівні B-, короткострокових пріоритетних незабезпечених облігацій в національній валюті — на рівні B.

«Не дивлячись на значний прогрес в області макростабілізації, енергетики, пенсій і боротьби з корупцією, політичні ризики для порядку денного реформ пов'язані з роздробленими політичними силами, зростанням популістських голосів і повільним відновленням після глибокої кризи. Президентські і парламентські вибори заплановані на 2019 рік, що збільшить політичну вартість реформ», — сказано в повідомленні.

Схожі новини