Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Золочівщині знайшли семирічну дівчинку, яка зникла напередодні

  • 28.04.2018, 13:56
  • 922

На Львівщині розшукали семирічну мешканку с. Дунаїв, Катерину Цар, про зникнення якої її матір повідомила 27 квітня близько 12:00 у поліцію.

До пошуків були залучені працівники Перемишлянського відділення, Золочівського відділу та інших підрозділів поліції. Дівчинку з сусідом правоохоронці знайшли в одному з сіл Золочівського району за 50 км від дому, повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Під час попереднього огляду тілесних ушкоджень у дитини не виявили.

39-річний чоловік, який є сусідом матері і дівчинки, 26 квітня взяв дитину із собою у поїздку до смт Поморяни. Останній раз їх бачили біля Поморянської гори, а потім обидвоє зникли.

Правоохоронцям чоловік пояснив, що під час поїздки вживав алкоголь, а сп'янівши, заблукав. Відтак заночував з дівчинкою у знайомих.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події. За фактом зникнення дитини було відкрите кримінальне провадження за п. 2 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу із приміткою «безвісно зникла». Попередньо видання Золочів. нет повідомляло, що зникла восьмирічна дівчинка, однак було зясовано, що вона семирічна.

Нагадаємо, 4-річна дівчинка, яку звечора 23 квітня розшукували у Кам’янка-Бузькому районі Львівщини, трагічно загинула, втопившись у річці.

Схожі новини