Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вбивство Ноздровської: суд вирішив долю підозрюваного

  • 27.04.2018, 19:39
  • 622

Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжний захід підозрюваному в убивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрію Росошанському до червня.

Як повідомила прес-служба суду в Faceboоk, було розглянуто відповідне клопотання щодо тримання під вартою.

«За результатами розгляду клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Росошанського Ю. В. — підозрюваного за ч.1 ст. 115 К К України (підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської), слідчим суддею Шевченківського районного суду міста Києва задоволено зазначене клопотання», — повідомили в суді.

Таким чином, Росошанському продовжили утримання під вартою без права внесення застави до 25 червня 2018 року.

Нагадаємо, про зникнення Ноздровської стало відомо 29 грудня. 1 січня тіло було виявлено в річці Козка біля села Демидів, в якому жила і вона з рідними, і сім'я Росошанського. Ірині завдали більше десяти ножових поранень.

Адвокати сім'ї Ноздровських відзначали, що поліцейські затримали не ту людину, яка насправді винна у вбивстві і звернулися до суду через недопуск до матеріалів слідства. Правоохоронці, у свою чергу, стверджували, що в ході проведення слідчого експерименту і допиту Росошанського було встановлено всі деталі вбивства.

Схожі новини