Передплата 2024 ВЗ

На Донбасі бойовики застосовують «Гради» танки та артилерію, поранено 5 військових

  • 25.04.2018, 19:24
  • 847

Від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 33 обстріли позицій українських захисників та вчергове грубо порушили Мінські домовленості.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема на Луганському напрямку із реактивних систем залпового вогню, а також 152 мм артилерії, мінометів калібру 120 мм та озброєння танку агресор обстріляв наші укріплення поблизу Новолуганського. Також 120 та 82 мм міномети окупанти застосували в районі Троїцького. Крім цього, з 120 мм мінометів, БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по захисниках Новозванівки, з мінометів калібру 120 мм — оборонцях Луганського, а міномети калібру 82 мм, гранатомети та озброєння БМП — задіяв неподалік Новоселівки.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів та гранатометів обстріляні оборонці Верхньоторецького, Шахти «Бутівка» та Водяного. Також з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по захисниках Авдіївки та Шахти «Бутівка», з озброєння БМП — під Талаківкою і Богданівкою, з великокаліберних кулеметів — поблизу Павлополя, Гнутового, Славного та Красногорівки, а з стрілецької зброї — по оборонцях Широкиного. Крім цього, в районі Талаківки ворог застосував протитанковий ракетний комплекс, а під Гнутовим — вівся снайперський вогонь.

Внаслідок ворожого вогню четверо українських захисників зазнали поранення. Ще один наш військовослужбовець — отримав бойове травмування. Постраждалих воїнів оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано медичну допомогу.

Схожі новини