Передплата 2024 «Добра кухня»

Скандальну вчительку історії звільнили з роботи за те, що вітала Адольфа Гітлера з днем народження

Депутатку від ВО «Свобода», заступницю директора з виховної роботи СШ № 100 Мар’яну Батюк, яка вітала у соцмережах Адольфа Гітлера з днем народження, звільнили з роботи. Директор навчального закладу вручив їй наказ про звільнення та трудову книжку.

«Ми не допустимо, аби у львівських школах працювали люди, які прославляють тих, хто вбивав мільйони українців. І Гітлер, і Сталін — це злочинці, на руках яких кров як наших предків, так і мільйонів людей інших націй. Якщо вчителька історії цього не знає— їй не місце серед дітей», — заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, управління освіти Львівської міської ради видало наказ за результатами фактів, викладених у ЗМІ щодо заступника директора школи № 100, вчителя історії цієї школи Мар’яни Батюк. Директору школи № 100 рекомендували звільнити Мар’яну Батюк із займаної посади.

У процесі роботи комісії відібрано пояснення від директора школи № 100 та від заступника директора школи № 100 Мар’яни Батюк.

Аби підтвердити чи спростувати ці факти, в управлінні освіти вручили Мар’яні Батюк лист про те, щоб вона прибула о 16.30 24 квітня в ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» для надання можливості завантаження копії архіву її акаунту в мережі Facebook.

Мар’яна Батюк ознайомилась з листом, однак у визначений час не з’явилась. З огляду на те, що відсутні будь-які факти, які підтверджують її непричетність до допису, комісія управління освіти зобов’язала директора школи № 100 розглянути питання звільнення з роботи Мар’яни Батюк за вчинення аморального вчинку, несумісного з продовженням її роботи у школі.

25 квітня Мар’яні Батюк у школі повторно запропоновано надати доступ до архіву її акаунту в мережі Facebook, однак, вона відмовилась це зробити. На численні дзвінки журналістів Мар'яна Батюк також не відповідала.

Схожі новини