Передплата 2024 «Добрий господар»

Команда «Львівгазу» здобула І місце у Західному регіоні Всеукраїнського турніру з міні-футболу

  • 23.04.2018, 16:40
  • 803

19 та 20 квітня у Львові відбувся груповий турнір з міні-футболу серед команд працівників газових компаній Західного регіону. За звання кращих змагались команди «Львівгазу», «Рівнегазу», «Івано-Франківськгазу», «Хмельницькгазу» та «Закарпатгазу».

Загалом Другий Всеукраїнський чемпіонат із міні-футболу зібрав 20 команд працівників газових компаній та «РГК Трейдинг». Матчі групових турнірів відбувались по регіонах (зонах): Центральний, Західний та Східний.

До складу команд увійшли працівники підприємств віком від 18 років, і прийняті на роботу не пізніше 1 січня 2018 року. До турніру не допускалися члени збірних України, гравці вищих ліг України в командних видах спорту, чинні чемпіони та призери чемпіонатів Світу та Європи. Відтак для усіх учасників були створені абсолютно рівні умови.

«В першу чергу такі змагання потрібні аби залучити наших працівників до активних занять фізкультурою і спортом, зміцнити їхнє здоров’я. Таким чином ще й пропагуємо здоровий спосіб життя та спорт загалом. А зважаючи на кількість учасників, думаю нам це вдається. Окрім того, це одночасно і зустрічі із колегами з інших областей та спілкування», — зазначає Голова Укргазпрофспілки Сергій Копанічук.

Першість у Західному регіоні здобула команда ПАТ «Львівгаз», срібний призер — ПАТ «Івано-Франківсьгаз», бронзу виборола команда ПАТ «Хмельницгаз», четверту сходинку посіла команда ПАТ «Рівнегаз», п’яте місце — ПАТ «Закарпатгаз». Також учасники змагань визначили найкращих гравців за позиціями: найкращий бомбардир — Нємий Артур (ПАТ «Хмельницькгаз), кращий гравець — Локатир Олег (ПАТ «Івано-Франківськгаз»), кращий воротар — Лях Михайло (ПАТ «Закарпатгаз»), кращий захисник — Цибик Юрій (ПАТ «Львівгаз»), кращий нападаючий — Тушич Віталій (ПАТ «Рівнегаз»).

Володар кубку першості Всеукраїнського чемпіонату з міні-футболу визначиться 17−18 травня у Івано-Франківську, де відбудеться фінал серед переможців регіональних турнірів.

Інфомаційна довідка

ПАТ «Львівгаз» — компанія, яка займається розподілом природного газу через розподільчі газопроводи на території Львівської області. Це найстаріше вітчизняне підприємство у своїй галузі, а також одне з найбільших за рівнем газифікації. Щороку компанія транспортує приблизно 1,5 мільярдів кубометрів природного газу до споживачів Львівщини. Природний газ потрапляє до споживачів Львівщини через розподільчі мережі ПАТ «Львівгаз». Загальна довжина розподільних газопроводів в області становить 24 712,284 км, з яких розподільні 16 638,736 км, та газопроводи-вводи 8 073,548 км. Регулювання тиску газу здійснюється за допомогою 4 267 газорегуляторних пунктів та 72 781 будинкових регуляторів.

Схожі новини