Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині п’яний прокурор на смерть збив пішохода

  • 22.04.2018, 08:55
  • 896

Причетність прокурора до смертельної ДТП підтвердив головний прокурор Львівщини.

Пізно ввечері у п'ятницю, 20 квітня, в селі Торчиновичі Старосамбірського району прокурор Мостиської районної прокуратури здійснив наїзд на пішохода.

Інцидент відбувся близько 21:50 на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород. Від отриманих травм пішохід — місцевий житель 1954 р.н. загинув на місці, повідомляє ZAXID.NET.

Про те, що за кермом автомобіля перебував саме прокурор, першою повідомила 21 квітня журналістка телеканалу НТН Вікторія Балицька. За її даними, прокурор виявися нетверезим, алкотестер показав 1,2 проміле алкоголю.

У коментарі виданню прокурор Львівської області Юрій Квятківський підтвердив факт перебування за кермом автомобіля прокурора Мостиської районної прокуратури, однак відмовився повідомити деталі. Квятківський пообіцяв, що обласна прокуратура оприлюднить усі побробиці цієї справи у понеділок, 23 квітня.

Більше про смертельну ДТП розповіли в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області. За їхньою інформацією, наїзд здійснив 29-річний мешканець м. Самбір, який перебував за кермом автомобіля ВАЗ-2114. Він разом із пасажиром автомобіля, також 29-річним мешканцем м. Самбір, отримали тілесні ушкодження. Прізвища учасників ДТП поки невідомі.

Схожі новини