Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові відбувається Фестиваль освіти: Вчителі Майбутнього

  • 21.04.2018, 18:18
  • 989

Сьогодні і завтра (21−22 квітня) у FESTrepublic, що на вул. Старознесенській, 24 проходить Фестиваль освіти у Львові: Вчителі Майбутнього.

На фестиваль приїхало близько 400 вчителів з 10 областей України, є також гості з-за кордону, а саме Польщі, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Фестиваль триватиме два дні на території! FESTrepublic. У програмі лекції з філософії освіти, майстерки, ярмарок освітніх технологій та презентації освітніх проектів, а ще дискусії та вечірки.

Серед спікерів зокрема: Павло Хобзей, заступник Міністра освіти і науки, Інна Большакова та Марина Пристінська, авторки та тренери програми перепідготовки вчителів початкових класів, експерти Громадської Спілки «Освіторія», Марина Вострова, психолог, Міжнародний інститут інтегрального розвитку, Стас Дрогаєв, експерт Лабораторії освітніх змін, Impact Hub Odessa та безліч інших експертів та спікерів.

Фестиваль організовують громадська спілка «Освіторія», яка змінює та розвиває освіту в Україні та Холдинг емоцій «!FEST» за підтримки Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Схожі новини