Передплата 2024 «Добрий господар»

На Львівщині водій збив дитину на велосипеді і втік з місця ДТП

  • 21.04.2018, 15:31
  • 907

У селі Добросин, Жовківського району водій збив 14-річного велосипедиста і втік з місця автопригоди.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 20 квітня близько 21.00 в селі Добросин, Жовківського району. Невідомий водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста, 14-річного мешканця Жовківського району, після чого поїхав з місця події.

Внаслідок автопригоди хлопець отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, множинні рани тулуба, рана лівого коліна».

Поліцейські встановлюють особу водія-втікача та його місцезнаходження, з’ясовують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) К К України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців автопригоди! Зателефонуйте на оперативну лінію 102 чи зверніться у найближчий відділ поліції.

Схожі новини