Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Прокремлівський блогер назвав окупований Крим «смітником»

  • 19.04.2018, 15:10
  • 614

Російська окупаційна влада Криму знищила курортні міста півострова.

Так Феодосії і Коктебелі завдали непоправної шкоди.

Про це заявив проросійський блогер Олександр Горний, передає РБК-Україна з посиланням на «Эхо Москвы«

«Що зробили кримські „влади“, щоб туристи, які приїдуть до моря, не потонули в лайні, не стукались лобами про ростуть, як на дріжджах, паркани і не гуляли по забудованих місцевими шахраями паркам? Крім балаканини, абсолютно нічого», — зазначив він.

«Я просто обстукав пороги Радміна і приймальні Аксьонова, що б кримська влада звернула увагу і мінімізувала наслідки події, але результат нульовий. Місцеві феодосійські і коктебельські чиновники свідомо закрили очі на те, що сталося, щоб уникнути скандалу. Коктебель банально угробили, а винних покриває місцева влада, яку призначили зацікавлені чиновники з Радміну», — пише Горний.

«Феодосія і Коктебель найяскравіший приклад імпотентності кримської влади. Регіон за 4 роки просто убитий в мотлох, кадрова чехарда з наближених і кишенькових чиновників, як підсумок — люди більше не вірять „владі“…. Феодосія перетворилася в смітник і один з найбільш депресивних кримських регіонів», — додав він.

«Кримська „влада“ нагадує павича, у якого зі зворотного боку фасаду звичайна куряча задня частина і досить неприваблива», — підсумував він.

Схожі новини