Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Бізнес-Інкубатор» у Львові навчав підприємців працювати в інтернеті та розуміти свій персонал

  • 19.04.2018, 14:20
  • 1 311

У Львові відбувся третій відкритий семінар для власників малого та середнього бізнесу, підприємців-початківців та активних людей, які тільки-но замислюються над власною справою.

Семінар відбувся в рамках проекту «Бізнес-Інкубатор».

«Бізнес-Інкубатор» — це одна із складових частин проекту «КУБ» («Країна Успішного Бізнесу»), що спрямований на створення та розвиток підприємництва в Україні. Така програма підтримки підприємців — це очне навчання протягом одного дня, подальша самостійна робота та підбиття підсумків. Під час такого тренінгу майбутні бізнесмени отримують поради від менторів та бізнес-тренерів — авторитетних у цій сфері. Зустріч відбувалась за підтримки платіжної системи Mastercard.

Цього разу у Львові знаннями ділилися:

  • Ольга Онікієнко — керівник відділу продукту академії інтернет-маркетингу WebPromoExperts. Сертифікований фахівець Google Analytics.
  • Євген Гетманчук — бізнес-тренер, засновник тренінгової агенції Getmanchuk Group.

«Якщо запитати підприємців-початківців, чого їм не вистачає для успішного старту, то найчастіше чуємо відповіді — потрібні компетенції та фінансування. Для вирішення цих питань і проходять освітні тренінги «Бізнес-Інкубатора» у різних містах України, а також діють кредитні програми, — говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині. — Для підприємців це був надзвичайно цікавий та насичений день, коли були опрацьовані такі теми: «Стратегії роботи в інтернет-каналах» та «Управлінські компетенції керівника: керування без тиску».

Загалом протягом лютого — квітня «Бізнес-Інкубатор» навчав підприємців у семи містах України (Львів, Одеса, Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Вінниця, Харків).

«КУБ» — це не тільки можливість додаткового чи стартового фінансування малого та середнього бізнесу, а й реальна перспектива для підприємців-початківців або тих, в кого вже є бізнес, здобути конкретні навички. Місія проекту «КУБ» — відновити економіку країни шляхом розвитку малого та середнього бізнесу, підняти підприємництво на якісно новий рівень та створити мільйони нових робочих місць для всіх українців, які бажають працювати задля себе та своєї країни. Мета — створити 1 000 000 нових робочих місць.

Схожі новини