Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві жінка народила дитину на залізничній станції «Дарниця»

  • 19.04.2018, 10:27
  • 636

Пологи приймала чергова по вокзалу та пасажир із досвідом партнерських пологів

Надвечір 17 квітня на залізничній станції «Дарниця» у столиці жінка народила дитину. Про це повідомляє Залізничний інформаційний портал.

«Вчора, 17 квітня, о 22.20 на станції Дарниця з поїзда № 777 Шостка—Київ зійшла вагітна, у якої почалися передчасні пологи. Дівчинка народилася безпосередньо на платформі на лавці. Пологи прийняла чергова по вокзалу Яна Якименко», — йдеться у повідомленні.

Новоявлена «акушерка» поділилася своєю історією. За її словами, оператор повідомив, що з електрички зійде вагітна, у якої відійшли води.

«Її мала зустріти я, — говорить Яна Якименко, — бо лікарка в цей час приймала важку пацієнтку в медпункті. Ніхто й подумати не міг, що все буде так скоро. Ми викликали швидку, а я побігла на платформу».

Яна побачила майбутню породіллю, котра повільно йшла з трьома важкими сумками. Жінка спеціально їхала до столиці за два тижні до пологів. Пройшли буквально 20 м, і вагітна сказала: «Все, здається, почалось». Дивом дійшли до останньої лавки, й дитина майже відразу народилася. На щастя, в матусі при собі були пелюшки, тож маля сповили. Допомагав і пасажир із досвідом партнерських пологів. «Дівчинка народилася маленька, я їй, як змогла, прочистила носик — і маля почало дихати, не плакало. Поклали дівчинку матері на живіт. За 10 хвилин приїхала швидка», — згадує Яна.

Заступник начальника центру регіональних перевезень пасажирів станції Дарниця Валентина Хрущ також дуже зраділа такій новині. Це немовля — перше, яке народилося на станції.

Про породіллю відомо, що її звати Наталя, їй 41 рік і це в неї третя дитина.

Схожі новини