Передплата 2024 ВЗ

У ЛОДА організовують поїздку для активної молоді до Будапешту та Відня

  • 17.04.2018, 14:39
  • 581

Львівська ОДА вже вдруге організовує візит молодих активних людей до Відня та Будапешту, щоб ознайомитись з громадською діяльністю, функціонуванням молодіжних просторів та організацією молодіжної політики у цих містах.

Молодіжний візит «TRIPS for ACTION B&V» відбудеться 24−27 травня. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Програма поїздки насичена та передбачає інтенсивне навчання за допомогою методів неформальної освіти, тому будьте готові попрацювати задля ефективного результату поїздки та поширення досвіду в майбутньому, — повідомили у прес-службі ЛОДА. — Під час переїздів учасники разом напрацьовуватимуть ідеї створення локальних молодіжних просторів — автобус перетвориться на молодіжний коворкінг».

До участі у проекті запрошують людей віком від 18 до 25 років, які проживають у Львові або на Львівщині. Обов'язкові вимоги до учасників — це наявність біометричного паспорта або дійсної візи та страхівки на період поїздки, а також володіння англійською на середньому рівні.

Орієнтовний внесок учасника — 35 євро. Він буде покривати проживання, організаційні витрати. Організатори беруть на себе транспортні витрати, печиво та сік в дорогу.

Усі охочі повинні заповнити заявку та виконати творче завдання. Заявки прийматимуть з 6 по 9 травня. Контактні особи: Василь Шатрук, 961 052 314, Софія Курман, 685 121 268.

Схожі новини