Передплата 2024 ВЗ

Королева Західної України опановує юридичну справу і малювання

У Львові відбувся конкурс «Королева України-Захід», де свої сили випробували 19 красунь.

У Львові, у нічному клубі «Малевич» відбувся конкурс краси «Королева України-Захід». Гостей розважали такі співаки: Андрій Заліско, Paulman, Nazar NazarIn, LesykSam, групи — «Шоколадка» та Glamberry music. Ведучі свята — Роман Трачук та Тетяна Іванів. На сцені змагалися 19 дівчат із різних куточків Західної України. Переможну корону отримала 18-річна Олена Фірут, родом з Новояворівська. Дівчина навчається на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Захоплюється фотографуванням та малюванням полотен.

«Олена — красива дівчина, варта високої нагороди на конкурсі краси, — сказала „ВЗ“ співорганізатор конкурсу краси „Королева України-Захід“, володарка титулу „Королева України-2017“, модель Сніжана Танчук. — У неї модельні параметри, вна одразу сподобалася журі. Дівчина одразу гармонійно влилася на сцені у процес».

Після нагородження Олена Фірут не стримувала емоцій. Сказала зі сцени, що не вірила у перемогу, хоча дуже її хотіла. Подякувала друзям та родичам за підтримку.

За словами Сніжани Танчук, крім неї на конкурс краси «Королева України» (відбудеться у Києві 23 травня) поїде ще одна учасниця конкурсу — 22-річна львів’янка Юлія Цвєткова (її теж обрало журі). Юлія Цветкова отримала на цьому конкурсі титул «Королева Галичини». Серед номінацій конкурсу — «Міс глядацьких симпатій», «Королева глянцю»…

Схожі новини