Передплата 2024 «Добрий господар»

Динамо перемогло Шахтар. Результати матчів чемпіонату України

  • 14.04.2018, 19:52
  • 767

14 квітня були зіграні перші поєдинки 27-го туру української Прем’єр-ліги.

Центральним матчем було дербі між Шахтарем і Динамо.

Незважаючи на те, що господарями були гірники, ініціативу в свої руки взяли саме динамівці. Вже на 7-й хвилині Кенджера пробив в поперечину після подачі з кутового. Відразу після цього Марлос відповів непоганим обвідним ударом — мимо.

Перший тривожний дзвіночок для Давида Хочолави пролунав на 22-й хвилині, коли він не впорався з Артемом Бесєдіним і дозволив тому пробити — мимо. А вже через пару хвилин захисник гірників віддав пас на Шабанова. Той трохи зблизився з захистом Шахтаря і пробив в дальній кут — П'ятов не впорався.

Лише після пропущеного м'яча Шахтар взявся за справу, приблизно за 10 хвилин створивши близько п'яти моментів. Найнебезпечнішими з них були удар Марлоса в поперечину і удар Ракицького, після якого Бурді довелося виносити м'яч зі стрічки воріт.

У другому таймі гра більше перейшла в центр поля, моментів було менше, а боротьби більше. Спочатку гравці намагалися «посадити» один одного на жовті, постійно вступаючи в протиборства — особливо відзначився Гармаш.

Шахтар намагався атакувати, але до реальних моментів доходило рідко — реальну небезпеку гірники створили лише на 70-й хвилині, коли Алан Патрік пробивав зі штрафного. але його удар пройшов вище воріт.

В кінці гри пішли розбірки — під час першої Тайсон отримав попередження, а під час другої він же повівся на провокацію Мбокані і отримав червону картку.

Як підсумок, кияни наблизилися до донеччан на відстань однієї перемоги — що ж, тим цікавіше!

Шахтар — Динамо 0:1
Голи: Шепелев, 32

Шахтар: Пятов — Бутко, Хочолава, Ракицький, Ісмаїлі — Степаненко (Дентіньо, 70), Фред — Марлос (Кайоде, 83), Алан Патрік (Коваленко, 83), Тайсон — Феррейра

Динамо: Бойко — Кендзьора, Бурда, Шабанов, Піваріч — Циганков, Шепелев, Буяльський (Ротань, 60), Вербич — Гармаш (Мораес, 82) — Бесєдін (Мбокані, 65)

Вилучення: Тайсон, 90+4

У другому поєдинку дня зустрічалися Маріуполь і Верес. незважаючи на те, що перевагою володіли саме гравці з Рівного, переміг Маріуполь завдяки голам Чурко і Тотовицького.

Маріуполь — Верес 2:0
Голи: Чурко, 3, Тотовіцкій, 61

Маріуполь: Гальчук — Кирюханцев, Яворський, Дава (Білий, 56), Демір — Дедечко, Пихаленок (Ігнатенко, 76) — Чурко, Мишнєв, Болбат (Тищенко, 83) — Тотовіцкій

Верес: Бандура — Каменюка, Борзенко (Приймак, 67), Адамюк, Сімінін — Каленчук, Карасюк — Кожанов, Степанюк, Западня — Куліш (Морозенко, 17)

Схожі новини