Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Трамп — це Адольф Гітлер № 2», — реакція РФ на ракетний удар коаліції у Сирії

«Вони хочуть бачити Росія на колінах», — заявив депутат Держдуми Р Ф від Ліберально-демократичної партії Жіріновського

Заступник керівника комісії з питань оборони Державної думи Росії Алєксандр Шерін після атаки США, Франції і Великої Британії на сили Асада в Сирії, заявив, що «Трамп — це Адольф Гітлер № 2».

Алєксандр Ширін зауважив, що напад Сполучених Штатів, Франції і Великої Британії на Сирію є актом агресії проти Росії, а також порушенням всіх міжнародних законів. Ширік порівняв операцію трьох держав антиасадівської коаліції з натовськими бомбардуваннями Бєлграда 1999 року. «Це — другий Бєлград», — заявив він.

«Це був непродуманий, недалекоглядний, провокаційний крок, який матиме наслідки, — зауважив депутат від ЛДПР Жіріновського на засіданні Думи. — Трамп навіть вибрав момент, схоже, як Гітлер колись напав на Радянський Союз (мабуть, Ширін натякав на час удару — 4 годину ночі. — „ВЗ“). Усі сили, які ми витратили, всі ресурси, які ми інвестували, зараз намагаються помножити на нуль. Вони просто прагнуть бачити Росію на колінах».

Нагадаємо, що, відповідаючи на застосування режимом Асада хімічної зброї проти мирного населення у Думі (Стара Гута, Сирія) тиждень тому, три країни — США, Франція і Велика Британія завдали ракетного удару по об’єктах військової інфраструктури: дослідницькому центрі у Дамаску, складах німічної зброї західніше міста Хомс, а також по командному пункту сирійських урядових військ.

Схожі новини