Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Чернігові під час нападу на поліцейського загинув чоловік

  • 14.04.2018, 08:34
  • 461

В Чернігові під час нападу на поліцейського загинув чоловік, котрий під час сутички впав на асфальт, повідомила обласна поліція.

Інцидент почався після того, як одягнений у цивільний одяг беззбройний працівник поліції, повертаючись з роботи, зайшов до продуктового магазину. Там він побачив п’яну компанію, яка хуліганила, вживала спиртне і розбила пляшку в торговому залі. Поліцейський зробив чоловікам зауваження та запропонував припинити протиправну поведінку.

«Нетверезі громадяни агресивно відреагували на звернення поліцейського, почали переслідувати його та спробували зчинити бійку, погрожуючи йому фізичною розправою. Сталася сутичка, в результаті якої двоє молодиків утекли, а третій впав на асфальт і залишився там лежати», — повідомили у поліції й зазначили, що правоохоронець, захищаючись від п’яних чоловіків, застосував фізичну силу.

«Поліцейський переконався, що чоловікові зле, і негайно викликав швидку допомогу. Лікарі, котрі прибули на місце події, констатували смерть потерпілого. Його труп було направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті», — додали в поліції.

Наразі за цим фактом відкрили кримінальне провадження, але в поліції не повідомили, за якою саме статтею. Його розслідуватиме обласне управління СБУ.

Схожі новини