Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Працівник СБУ отримав 6 років в’язниці за смертельну ДТП в Києві

  • 13.04.2018, 13:18
  • 508

Святошинський районний суд Києва засудив до шести років позбавлення волі працівника Служби безпеки за вчинення дорожньо-транспортної пригоди, що спричинила загибель людини.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону.

«У лютому 2016 року працівник СБУ, перебуваючи в стані алкогольного і психотропного сп'яніння, керував автомобілем Toyota RAV-4, маючи при собі психотропну речовину — амфетамін. Рухаючись зі швидкістю близько 100 км/год, він допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2107. Водій ВАЗ-2107 отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер на місці ДТП», — йдеться в повідомленні.

11 квітня суд визнав порушника винним і визначив йому міру покарання у вигляді шести років в'язниці з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.

«За клопотанням громадського обвинувача, заступника військового прокурора Київського гарнізону Центрального регіону України, на підставі ст. 54 К К України суд також позбавив винуватця ДТП військового звання „майор“», — наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 12 квітня, на перетині вулиць Княгині Ольги та Володимира Великого, що у Франківському районі Львова, сталась ДТП за участі поліцейського авто Mitsubishi Outlander та автомобіля Skoda.

Схожі новини