Передплата 2024 ВЗ

Доба в АТО: 66 обстрілів, 1 військовий загинув

  • 13.04.2018, 09:14
  • 574

За минулу добу, 12 квітня, бойовики 66 разів обстріляли позиції сил АТО — загинув 1 український військовий, ще 1 — отримав поранення.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по позиціях ЗСУ в Пісках та Водяному.

Міномети калібру 82 мм застосували поблизу Шахти «Бутівка», Талаківки та Водяного, озброєння БМП — неподалік Талаківки та Водяного, зенітні установки — в районі Опитного та Шахти «Бутівка».

«З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні наші позиції поблизу Авдіївки, Шахти „Бутівка“, Мар’їнки, Опитного, Водяного, Пісків, Павлополя, Кам’янки, Лебединського, Красногорівки, Широкиного та Гнутового», — йдеться у звіті.

Крім цього, в районі Пісків, Павлополя та Авдіївки — вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку із заборонених 120 та 82 мм мінометів, озброєння БМП та зенітної установки агресор обстріляв наші укріплення поблизу Троїцького", — наголосили у штабі.

Міномети калібру 82 мм ворог застосував по захисниках Кримського, в районі Луганського — стріляв з БМП та зенітної установки, з гранатометів та великокаліберних кулеметів — обстріляні захисники Залізного та Зайцевого. Також під вогонь з гранатометів потрапили оборонці Новозванівки та Світлодарська.

Схожі новини