Передплата 2024 «Добра кухня»

Україна заявила про готовність обслуговувати авіаносець ВМС Індії

  • 12.04.2018, 14:37
  • 665

Сторони обговорили подальшу участь українських підприємств в модернізації та розвитку індійських ВМС.

У четвер, 11 квітня, генеральний директор державного концерну «Укроборонпром» Павло Букін у рамках DefExpo-2018 зустрівся із командувачем Військово-морських сил Республіки Індія адміралом Сунілом Ланбою. Про це повідомила прес-служба Укроборонпрому.

Зазначається, що під час зустрічі сторони обговорили подальшу участь підприємств українського оборонно-промислового комплексу в модернізації та розвитку індійських ВМС.

«Зокрема, ішлося про продовження поставок та налагодження спільного виробництва газотурбінних двигунів, обслуговування українськими спеціалістами авіаносця „Вікрамадітья“, збудованого свого часу корабелами суднобудівного заводу Миколаєва», — розповіли в Укроборонпромі.

Також повідомляється, що директор Укроборонпрому наголосив на зацікавленості України у спільному виробництві корабельних та берегових радарних комплексів, морських буїв, постачання запасних частин для індійських кораблів та підводних човнів.

У свою чергу, командувач ВМС Індії висловив підтримку та зацікавленість у співпраці з українськими підприємствами за низкою існуючих проектів.

Схожі новини