Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львів на відкриття конференції приїде голова НБУ

  • 12.04.2018, 09:59
  • 765

У п’ятницю, 13 квітня, у Львівському національному університеті ім. І. Франка відбудеться науково-практична конференція студентів та аспірантів «Інтеграційні тренди в Європі та їх вплив на регіон».

Участь у її відкритті візьмуть ректор університету Володимир Мельник, голова Нацбанку України Яків Смолій і представниця Нацбанку Польщі Анна Тшецінська.

Молодіжну конференцію спільно проводять Національний банк України, Національний банк Польщі за підтримки Львівського національного університету імені Івана Франка, Університету банківської справи та Варшавської школи економіки, повідомив прес-центр ЛНУ ім. І. Франка.

Учасниками конференції будуть студенти та аспіранти українських та польських вищих навчальних закладів, які досліджували мікро- та макроекономічні аспекти функціонування банківського сектору, особливості проведення монетарної та макропруденційної політики, а також вивчали проблеми євроінтеграційних процесів країн Європи та України.

Учасники конференції отримають можливість пройти стажування в одному із центральних банків і відвідати щорічну міжнародну дослідницьку конференцію НБУ і НБП «Взаємодія фіскальної та монетарної політики», яка відбудеться 31 травня та 1 червня 2018 року у Києві.

Нагадаємо, Верховна Рада призначила Якова Смолія головою Національного банку України 15 березня.

Схожі новини