Передплата 2024 «Добрий господар»

На Донбасі бойовики гатять із 122 мм артилерії, троє українських захисників поранені

  • 09.04.2018, 19:05
  • 843

Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості щодо повного припинення вогню. Від початку доби бойовики здійснили 18 обстрілів українських опорних пунктів при цьому в чергове застосувавши озброєння заборонене Мінськими угодами.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема на Донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії бойовики обстріляли наші позиції в районі Широкиного та Лебединського, а з 120 мм мінометів — поблизу Водяного. Також по захисниках Лебединського агресор відкривав вогонь з 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, оборонців Широкиного, Талаківки, Кам’янки, Опитного та Водяного обстріляв з гранатометів різних систем. Крім цього, великокаліберні кулемети окупанти застосували в районі Пищевика, а стрілецьку зброю — по захисниках Пісків та Шахти «Бутівка».

На Луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів вогонь вівся по наших укріпленнях під Луганським. Також під обстріл з гранатометів потрапили українські опорні пункти неподалік Світлодарська та Катеринівки.

Унаслідок ворожого вогню троє українських воїнів зазнали поранень. Наших захисників доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Схожі новини